Poročna fotografija

 

Izbira fotografa za poročni dan je pomembna odločitev. Vsak par je edinstven in vsaka poroka je unikatna. Zato je tudi vsak poročni album zgodba zase.

 

Poročni dan je dan, ki ga mnogi doživijo samo enkrat v življenju. Profesionalni poročni fotograf pa bo s pomočjo fotografij spisal prelepo zgodbo vajinega poročnega dne. Zato je odločitev, da to nalogo opravi profesionalni poročni fotograf izjemno pomembna. Tako bodo spomini na vajin najlepši dan ostali večni in jih bosta še mnoga leta lahko delila s svojimi otroki, vnuki, prijatelji, ... in vsakič znova podoživela občutke tega čudovitega dne, saj si vsak izmed nas kdaj želi skočiti v preteklost, jo podoživeti in o njej pripovedovati.

 

Si želite da bo spomin na poročni dan edinstven, kvaliteten in trajen?

 

Profesionalni poročni fotograf poskrbi, da fotografije vajinega poročnega dne opisujejo zgodbo, ki se je tudi uradno začela. Da je le ta najbolj vajina, je pomembna izbira vsake podrobnosti in s tem tudi izbira poročnega fotografa.

 

Dober poročni fotograf se od povprečnega razlikuje po tem, da že v naprej vidi tiste bistvene trenutke, še preden se zgodijo. Pravi trenutek v poročni fotografiji pomeni največ, saj so poročne fotografije najbolj živi spomini, ki se najdlje ohranijo in vas vedno znova brez besed popeljejo nazaj v preteklost.

 

Fotografiranje poroke je sestavljeno iz nekako dveh zvrsti fotografiranja - reportažne in portretne fotografije. Prevladuje predvsem reportažna fotografija, saj se dogodki na poročni dan vrstijo en za drugim. Ti dogodki so na koncu rdeča nit celotne poročne zgodbe. Da pa je zgodba še malo začinjena, pa jo popestrimo s portretnimi fotografijami mladoporočencev. Pri fotografiranju upoštevamo vaše želje, vam svetujemo in se trudimo ujeti vsak še tako majhen detajl poročnega dne.

 

Pripravili smo nekaj paketov, kateri so vam v pomoč pri načrtovanju poročnega dne. V kolikor se odločite za celodnevno prisotnost poročnega fotografa se prvič srečamo pri ženinu doma, sledi odhod po nevesto in njene priprave, civilni obred pri matičarju, zatem še cerkvena poroka, med ali po obeh obredih si vzamemo čas za portretne fotografije in nato nadaljujemo na zabavo. Poslovimo se po končanem uradnem delu zabave - metanje šopka in podvezice.

V kolikor v spodaj predstavljenih paketih ne najdete tistega kar si želite, se bomo potrudili in samo za vas sestavili paket po vaši meri in željah. Smo odprti in radi izpolnemo še tako zahtevne želje.


Vzemite si čas in nas obiščite. Skupaj bomo naredili vašo pravljico večno.

 

 

" NAJ SPOMINI NE ZBLEDIJO "

 

Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče

Poročni paketi

Srebrni Paket
Cena z DDV:
280,00 €
Zlati Paket
Cena z DDV:
420,00 €
Diamantni Paket
Cena z DDV:
520,00 €
Platinast Paket
Cena z DDV:
670,00 €
Srebrni Paket - Fotoknjiga
Cena z DDV:
390,00 €
Zlati Paket - Fotoknjiga
Cena z DDV:
590,00 €
Diamantni Paket - Fotoknjiga
Cena z DDV:
690,00 €
Platinast Paket - Fotoknjiga
Cena z DDV:
890,00 €
Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče