Fotografiranje novorojenčkov in dojenčkov

 

Otroci so najlepše darilo narave. Vsak nov član družine v hišo prinese nov nasmeh in lepe nepozabne trenutke. Da nasmehi in lepi trenutki z leti ne bodo zbledel, bomo poskrbeli v našem portretnem foto studiu in jih ujeli v fotografski objektiv.
Hiter razvoj otroka daje obilo priložnosti za fotografiranje že v prvem letu življenja. Priložnosti za fotografiranje novorojenčka, pa so že od njegovih prvih dni življenja.

 

Kako to uredimo za vas?

 

Za fotografiranje novorojenčka je najprimernejših prvih 20 dni njegovega življenja, saj mala štručka večino časa prespi in tako lahko posnamemo še posebej prisrčne fotografije. Za fotografiranje dojenčka njegova starost ni pomembna, saj vsak nov mesec prinese kaj novega, kar vam bo ostalo v spominu.
V našem studiu poskrbimo za prijetno in toplo vzdušje, preskrbimo kostume in pokrivala ter rekvizite, kateri so potrebni za fotografiranje. Vsako fotografiranje povežemo v zgodbo, zato je zaželjeno, da na fotografiranje prideta tako očka kot mamica. Fotografiranje traja približno dve do tri uri. V tem času posnamemo fotografije otroka v različnih kostumih in z več kulisami. Poleg fotografij otroka posnamemo tudi nekaj fotografij celotne družinice. Izbirate lahko med različnimi paketi, kateri se razlikujejo po številu postavitev oz. številu posnetih fotografij. V ponudbi imamo tudi fotografiranje dojenčka enkrat mesečno prvih 12 mesecev, kar na koncu sestavimo v foto zgodbo prvega leta otrokovega življenja.

 

Dobre portretne fotografije vaših otrok lahko krasijo stene vaših domov, polnijo družinske albume, foto knjige in popestrijo vsakodnevno uporabne artikle, ter so tudi posebno neminljivo darilo za vaše prijatelje in sorodnike.

 

Rezervirajte si svoj fotografski termin v studiu in skupaj bomo ustvarili nepozabno fotografsko zgodbo.

 

 

Fotogalerija

 

 

Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče

Portretno fotografiranje dojenčkov

Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče

 " NAJ SPOMINI NE ZBLEDIJO "