Fotografiranje otrok

 

Otroci so najdragocenejše darilo narave. Vendar čas hitro beži in majna nebogljena štručka mimogrede zraste v najstnika. Da otroški nasmeh ne bi ostal le bežen spomin na otroštvo, bomo poskrbeli, da bodo igrivi otroški nasmehi še dolgo sijali iz družinskega albuma ali pa povečane portretne fotografije, ki bo krasila vaš dom.
Hiter razvoj otroka daje obilo priložnosti za fotografiranje že v prvem letu življenja in kasneje. Priložnosti za fotografiranje dojenčka pa so že od njegovih prvih dni naprej.

 

Kako to uredimo za vas?

 

V našem fotostudiu imamo za portretno fotografijo namenjen poseben prostor, kjer eno do dve uri v sproščenem in igrivem vzdušju v prisotnosti staršev fotografiramo vašega otroka. Za rekvizite ( najljubše igrače, modne dodatke, ...) potrebne pri fotografiranju lahko poskrbite sami, lahko pa uporabimo rekvizite, ki so na voljo pri nas. Pri fotografiranju bomo uporabili nekaj zanimivih ozadij in podlag, da bodo fotografije živahne, kot so vaši otroci. Priporočamo, da s seboj prinesete tudi dodatna oblačila, da bodo fotografije še bolj sijoče. Skupaj z vami se bomo potrudili da bodo posnete fotografije odražale pristna otrokova čustva, celotno fotografiranje pa bo zanj povsem nenaporna in pozitivna izkušnja.

 

V primeru, da vam studijsko fotografiranje ne odgovarja, se lahko dogovorimo tudi za fotografiranje v naravi ali na vašem domu. Smo prilagodljivi in za dobro portretno fotografijo pripravljeni ustreči vsaki vaši želji.

 

Dobre portretne fotografije otrok lahko krasijo stene vaših domov, polnijo družinske albume, foto knjige in popestrijo vsakodnevno uporabne artikle, ter so tudi posebno neminljivo darilo za vaše prijatelje in sorodnike.

 

Rezervirajte si svoj fotografski termin v studiu, pri vas doma ali v naravi in skupaj bomo ustvarili nepozabno fotografsko zgodbo.

 

 

 

 

 

Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče

Paketi otroci

Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče

 " NAJ SPOMINI NE ZBLEDIJO "