Dostava in reklamacije

 

Dobava in dobavni rok

 

Naročeni izdelki bodo odposlani najkasneje v roku 3 delovnih dni od oddaje naročila. V primeru plačila po predračunu so izdelki poslani šele po plačilu predračuna. Predračun je potrebno plačati v roku 7 dni, drugače se naročilo stornira. Kupec prejme na elektronski naslov obvestilo, da je bil predračun plačan in da bodo naročeni izdelki poslani v najkrajšem možnem času. Če je za odpremo blaga potreben daljši čas oziroma blaga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odposlati v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.
Kupec lahko prevzame naročeno blago tudi v naši poslovalnici , če to ob naročilu označi.

 

Naslov poslovalnice:
FOTO Supra
Kranjska cesta 4 ( bivši IBM )
4240 Radovljica
Delovni čas: pon – pet 8.30-18.00 sobota 8.30-12.00

 

Stroški pakiranja in dostave niso vezani na naročeno količino izdelkov. Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije.

 

Izdelki bodo dostavljeni v ustrezni embalaži, ki bo zagotavljala zaupnost narave izdelka.
Ob dostavi izdelka na navedeni naslov se kupcu v paketu preda pripadajoča dokumentacija ( račun).

 

Pravica do reklamacije in odstop od pogodbe

 

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od dobave blaga ponudniku pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na kontaktni e-naslov: info@foto-supra.si. Kupec mora blago vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani ter zapakirani v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije kupec. Ponudnik vrne celotno kupnino (brez stroškov dostave) takoj ko je mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejetja sporočila o odstopu od pogodbe. V primeru, ko kupec naroči unikatno izdelavo artikla ( artikle z njegovo fotografijo, tekstom, logotipom,….) nima pravice do odstopa od pogodbe.

Kupec mora blago vrniti na naslov:

Supra d.o.o., Lesce
Rožna dolina 19
4248 LESCE

 

"NAJ SPOMINI NE ZBLEDIJO"