Link do Apa

Pogoji poslovanja

 

 

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Foto-Supra.si določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja Foto-Supra.si, Supra d.o.o., Lesce (v nadaljevanju ponudnik). Spletna trgovina je storitev, ki nudi predstavitev in prodajo izdelkov uporabnikom. Uporabnik je vsaka oseba, ki uporablja to storitev, torej fizična ali pravna oseba, ki naroči blago prek spletne trgovine.
Ponudnik in kupec medsebojne obveznosti pri nakupih preko spletne trgovine Foto-Supra.si urejata s temi splošnimi pogoji.

 

Naročilo

 

Prek spletne trgovine je mogoče naročiti izdelke le za območje Republike Slovenije. Naročilo je mogoče oddati le v slovenskem jeziku. Naročilo postane veljavno s trenutkom, ko ga kupec odpošlje. Naročeni izdelki se obračunajo po cenah, ki so objavljene na spletni trgovini v trenutku oddaje naročila.
Če izdelka ni na zalogi, bomo o tem kupca obvestili v roku 1 delovnega dne po oddanem naročilu in mu povrnili morebitne stroške, ki so že nastali iz tega naslova.
Oddano naročilo predstavlja kupoprodajno pogodbo in bo shranjeno v prostorih podjetja Foto Supra in v elektronski obliki ter bo obravnavano zaupno. Pisni izvod naročila ponudnik pošlje kupcu skupaj z naročenimi izdelki. V kolikor želi kupec naknadno prejeti dodaten izvod naročila, to pisno sporoči ponudniku, ki mu ga pošlje v primernem roku. Za pošiljanje dodatnega izvoda naročila se zaračunajo stroški kopiranja in pošiljanja.

Pridržujemo si pravico do napak, o čemer bomo kupca obvestili v roku 24 ur in mu povrnili morebitne nastale stroške.
Pred nakupom izdelka je kupec obveščen o firmi in sedežu ponudnika, o podatkih o naročenih izdelkih, ceni izdelkov z vsemi davki in morebitnimi drugimi dajatvami, plačilu, strošku dostave, o pravici do odstopa ter o kontaktnih podatkih, kamor se lahko pošljejo ugovori, pripombe, zahtevki in izjave. Navedeni podatki bodo v obliki pisnega dokumenta priloženi tudi dostavljenim izdelkom.

 

Plačilne metode

 

Naročene izdelke je mogoče plačati po predračunu, po povzetju ali na blagajni v naši poslovalnici. V primeru plačila po predračunu boste po oddanem naročilu in pri potrditvi naročila prejeli potrebne podatke za nakazilo. Po prejemu sredstev na naš poslovni račun bo blago odposlano na vaš naslov za dostavo. V primeru plačila po povzetju morate ob dostavi blaga na vaš naslov izdelke plačati z gotovino.

Naročeni izdelki bodo odpravljeni po prejetem plačilu, razen v primeru plačila po povzetju. Ponudnik izda račun na trajnem mediju (papir).

 

Cene v spletni trgovini

 

Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Cene veljajo v času, ko kupec potrdi naročilo v spletni trgovini. Pridržujemo si pravico do napak pri cenah v spletni trgovini, o čemer bomo kupca obvestili v 24 urah od oddaje naročila in mu povrnili morebitne stroške, ki so že nastali iz tega naslova.

 

Veljavnost akcijske ponudbe

 

Roki veljavnosti akcije so navedeni ob sami akcijski ponudbi in se lahko med seboj za različne izdelke razlikujejo.

 

Pravica do reklamacije in odstop od pogodbe

 

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od dobave blaga ponudniku pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na kontaktni e-naslov: info@foto-supra.si. Kupec mora blago vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani ter zapakirani v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije kupec. Ponudnik vrne celotno kupnino (brez stroškov dostave) takoj ko je mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejetja sporočila o odstopu od pogodbe. V primeru, ko kupec naroči unikatno izdelavo artikla ( artikle z njegovo fotografijo, tekstom, logotipom,….) nima pravice do odstopa od pogodbe. Kupec mora blago vrniti na naslov:

 

Supra d.o.o., Lesce
Rožna dolina 19
4248 LESCE

 

Dobava in dobavni rok

 

Naročeni izdelki bodo odposlani najkasneje v roku 3 delovnih dni od oddaje naročila. V primeru plačila po predračunu so izdelki poslani šele po plačilu predračuna. Predračun je potrebno plačati v roku 7 dni, drugače se naročilo stornira. Kupec prejme na elektronski naslov obvestilo, da je bil predračun plačan in da bodo naročeni izdelki poslani v najkrajšem možnem času. Če je za odpremo blaga potreben daljši čas oziroma blaga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odposlati v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.
Kupec lahko prevzame naročeno blago tudi v naši poslovalnici , če to ob naročilu označi.

 

Naslov poslovalnice:
FOTO Supra
Kranjska cesta 4 ( bivši IBM )
4240 Radovljica
Delovni čas: pon – pet 8.30-18.00 sobota 8.30-12.00

 

Stroški pakiranja in dostave niso vezani na naročeno količino izdelkov. Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije.

 

Izdelki bodo dostavljeni v ustrezni embalaži, ki bo zagotavljala zaupnost narave izdelka.
Ob dostavi izdelka na navedeni naslov se kupcu v paketu preda pripadajoča dokumentacija ( račun).

 

Varnost

 

Kupec jamči za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov ter ponudniku odgovarja za škodo, nastalo zaradi netočnih oziroma neresničnih podatkov.

 

Varstvo osebnih podatkov

 

Ponudnik se zavezuje k varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z vso veljavno zakonodajo, predvsem z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne posredovali tretji osebi. Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani spletne trgovine bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije. Vašo zahtevo za izbris oz. prenehanje uporabe vaših osebnih podatkov v namen direktnega trženja nam sporočite na e-naslov: info@foto-supra.si.

 

Odveza odgovornosti

 

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih internetnih straneh. Kljub temu, pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o eventualnih spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka, sodijo zgolj kot informativni prikaz izdelka.

 

Pritožbe in spori

 

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov ter varstvu osebnih podatkov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti: info@foto-supra.si oziroma na naslov:

Supra d.o.o., Lesce
Rožna dolina 19
4248 Lesce

 

Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je pritožbo prejel, sporočiti uporabniku oz. kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga ves čas obveščati o poteku postopka. Ponudnik si bo prizadeval po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

 

Ostalo

 

Spletna trgovina je last podjetja Supra d.o.o., Lesce, ki spletno trgovino tudi upravlja. Vsebine, objavljene v spletni trgovini, so last ponudnika in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja ponudnika.

 

Omejitev odgovornosti

 

Vse informacije in gradiva v spletni trgovini so informativne narave. Ponudnik se bo trudil za optimalno delovanje spletne trgovine, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za njeno nemoteno uporabo. Uporabniki uporabljajo spletno trgovino na lastno odgovornost. Ponudnik ni odgovoren za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Ponudnik ni odgovoren za škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne trgovine.
Ponudnik se bo trudil za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.
Ponudnik lahko vsebino spletnih strani kot tudi te splošne pogoje spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.
Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

 

Uporaba piškotkov

 

Za uporabo spletne trgovine se uporabljajo piškotki. Piškotek je majhen niz znakov, ki ga lahko spletni brskalnik trajno shrani na računalnik uporabnika. Vanj se shranjujejo podatki in izbire uporabnika. Spletna trgovina uporabi piškotke vsakič, ko ga uporabnik obišče. V zaščiten piškotek, ki se začasno shrani na računalnik uporabnika, se shranijo edinstveni identifikatorji, čas vpisa in drugi nujni podatki, ki niso osebne narave.

 

Piškotek omogoča premikanje po spletni trgovin, ne da bi se uporabniku bilo treba ponovno vpisovati za dostop do vsake strani. Piškotki se na spletni strani uporabljajo zgolj za delovanje spletne strani. Z uporabo nastavitev v spletnem brskalniku lahko uporabnik dovoli ali prepreči prejemanje piškotkov. Posameznik se strinja, da lahko ponudnik, kot upravljavec osebnih podatkov, obdeluje podatke o piškotkih za namene identificiranja uporabnikov spletnih strani.

 

 

"NAJ SPOMINI NE ZBLEDIJO"

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih