VARNOST IN ZASEBNOST

 

 

Varnost podatkov

 

 

Osebni podatki naših uporabnikov so tajni. Na strani Foto-Supra.si delamo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov. Zakon si lahko pogledate na strani http://zakonodaja.gov.si/rpsi/r06/predpis_ZAKO3906.html

Za potrebe poslovanja Foto-Supra.si oziroma Supra d.o.o., Lesce zbira naslednje uporabnikove podatke:

 

ime in priimek
naslov in kraj bivanja
naslov elektronske pošte oziroma uporabniško ime
telefonsko številko
geslo v kodirani obliki

 

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki ne odgovarjamo. Kupec soglaša, da ga družba kontaktira, razen v primeru, ko kupec slednjemu izrecno pisno nasprotuje. Družbi Pošta Slovenije posredujemo uporabnikov naslov in po potrebi telefonsko številko, vendar le za potrebo dostave artiklov.

 

Uporaba piškotkov

 

Za uporabo spletne trgovine se uporabljajo piškotki. Piškotek je majhen niz znakov, ki ga lahko spletni brskalnik trajno shrani na računalnik uporabnika. Vanj se shranjujejo podatki in izbire uporabnika. Spletna trgovina uporabi piškotke vsakič, ko ga uporabnik obišče. V zaščiten piškotek, ki se začasno shrani na računalnik uporabnika, se shranijo edinstveni identifikatorji, čas vpisa in drugi nujni podatki, ki niso osebne narave.
Piškotek omogoča premikanje po spletni trgovin, ne da bi se uporabniku bilo treba ponovno vpisovati za dostop do vsake strani. Piškotki se na spletni strani uporabljajo zgolj za delovanje spletne strani. Z uporabo nastavitev v spletnem brskalniku lahko uporabnik dovoli ali prepreči prejemanje piškotkov. Posameznik se strinja, da lahko ponudnik, kot upravljavec osebnih podatkov, obdeluje podatke o piškotkih za namene identificiranja uporabnikov spletnih strani.

 

 

" NAJ SPOMINI NE ZBLEDIJO. "